October
29
22:15
Children // Child health

Fighting first children's illnesses

Lumi

Snot

Çfarë duhet të bëni nëse fëmija juaj ka një kullojnë hundët nuk kalon 2 muaj dhe se si për të krijuar një luftë të fortë me Sëmundjet e Parë për fëmijë?Shami, natyrisht, nuk do të rrjedhin si uji, por hunda është gjithmonë "squelching". Fëmija është e vështirë për të marrë frymë në natën, sepse ai nuk fle mirë për shkak të kësaj, është kapriçioz. Laj Akvamaris hundë, mos pikoj. Mjeku siguron mua se çdo gjë është në rregull, ju nevojitet vetëm pak më shumëprisni derisa gjithçka të kthehet në normale. Por sa mund të presësh?

Një ofertë regjim, për shembull, të foshnjave në gji, dhe shumë të ndryshme duhet të veprojë kur është fjala për preschoolers. Por në çdo rast është e nevojshme, para së gjithash,matur lagështia në shtëpinë tuaj. Ndoshta arsyeja për rinitit zgjatur është në të. Për funksionimin optimal të mukozës së lagështisë duhet të jetë 50-70%, edhe pse shpesh është e gjatë sezonit të ngrohjes, shifra rrallë tejkalojnë një banesë 30-40%. Përdorimi i shtëpisëhumidifier. Në qoftë se

ju nuk mund të blejnë pajisjen, rritjen e lagështia në dhomë duke e varur në bateri peshqir të lagur. Gjithashtu, të sigurojë fëmijës adekuat regjim të pijshëm, shpesh e fton vodichku çaj, por jo sodas sheqer.Fëmija gji gji.Nëse këto masa janë të pamjaftueshme, tregojnë mjekut Ent e fëmijës.Luftimi i sëmundjeve fëmijët e parë mund të jetë shkaku i crumbs me dëmtime të imunitetit.

Ne fëmija.Për fat të keq, të vendosë dhënien e gjirit nuk është i mundur, qumështi nuk është e mjaftueshme.Fillova për të përfunduar ushqyer pediatër e foshnjës rekomandoi një përzierje, qumeshtit te gjirit në fund ajo është zëvendësuar plotësisht.Por problemi është se fëmija vazhdon të fituar peshë dobët (400-500 g në muaj).Çfarë do të këshillojë?A duhet të ndryshojë përzierje?Dhe gjithsesi, duhet të shqetësohen?


Le të fillojmë
përcaktojnë nocionin e "pak apo shumë" në lidhje me të fituar peshë në foshnjat me gji. Një fëmijë i gjysmës së parë të jetës është për të fituar të paktën 450 g në muaj (kufirit të poshtëm të fituar peshë sipas standardeve të OBSH).Pra, norma minimale e peshës së crumbs tuaj të përshtaten. Dhe, i aftë, edhe kur ushqehen vetëm qumështin e nënës, në qoftë se, si ju shkruani, dhe pastaj të vendosur pesha ishte 400-500 g

Ndoshta në momentin që ju nevojitet nuk ishte një përzierje edhe këshilla të ekspertëve në gji, i cili, së pari, të sigurohen të, dhe së dyti, për të ndihmuar të rritur furnizimin me qumësht. Tani unë nuk e këshillojnë për të ndryshuar përzierje, dhe edhe më shumë për të ushqyer fëmijën me forcë. Është më mirë në qoftë se situata duket e papranueshme për ju, të kalojnë nëpër një të plotëekzaminim mjekësor, jo ndoshta, ushqimi është zhytur mjaft mirë, si rezultat i shkeljeve të zorrëve, duke reduktuar hemoglobinën ose malfunctions të tjera të trupit të fëmijës. Është e nevojshme për të kaluar në gjak për fëmijë së përbashkët të vendosur, urinalysis, coprogram (fekal), vizitoni pediatrin dhe të kryejë një ekzaminim me ultratinguj e zemrës- echocardiography.Nëse çdo gjë është në rregull, ju nuk mund të shqetësuar në lidhje me, vetëm një gjë pa rëndësi zhvillon ritmin e saj.


Ku e bëri polyps?Vajza e

në polyps stomak.Ne kemi caktuar një trajtim, dietë, unë të përpiqet të bëjë gjithçka për ta bërë atë rikthehet shpejt.Por një gjë unë nuk mund ta kuptoj se çfarë është dhe ku një fëmijë i vogël mund të shfaqen në këtë gjendje e sëmurë?Na tregoni në lidhje me luftën e parë kundër sëmundjeve të fëmijërisë, në detaje.

polyps stomakut në fëmijëri - mjaft të rralla, sepse shumica e sëmundjeve të tilla ndodhin me inflamacion kronik, të tilla si gastrit kronik, ulçerë stomakut, e cila është tipike për njerëzit mbi 40 vjeç.Por sot, shumë sëmundje të rritur "rejuvenated" dhe sulmojnë fëmijë shumë të vegjël Mos e humbni shpresën

Le të shikojmë për fillim se është Polyp -.!. Një zgjerim lokal i polyposis mukozën e stomakut -. Prania e më shumë se një polip

Në qoftë se një sëmundje e tillë është diagnostikuar në një fëmijë të vogël, është e nevojshme para së gjithash për të eliminuar natyrën e trashëguar apo e lindur e sëmundjes, për këtë ju duhet gjenetikën këshilla.


gjithashtu me vlerë
me kujdes të inspektojë të gjitha pjesët e fëmijë zorrë si fëmijë polyposis e stomakut dhe zorrëtshpesh e kombinuar. A nuk e refuzojnë një ekzaminim të plotë dhe trajtim, kjo është shumë e rëndësishme. Nuk është e nevojshme për të drejtuar sëmundjen dhe shpresoj se me kalimin e kohës të gjitha nga vetë do të zhvillohet. Ju duhet të keni durim dhe kujdes të ndiqni këshillat e mjekut mbikëqyrjen e fëmijës tuaj. Për shkak se ajo është e rëndësishme dhe siAjo do të trajtohet, dhe kur ajo fillon Nëse një trajtim prognozë filluar në kohë është mjaft e favorshme -. një fëmijë mund të çojë një jetë normale, vetëm herë pas here ai do të duhet të kalojë inspektimit punishte barnash në spital dhe dietë.


pëllëmbët lagësht

A është normale që fëmija im (6 vitet e tij), shuplakat vazhdimisht me lagështi?Çfarë kjo mund të tregojë sëmundje?Ndoshta është një sinjal nga një sëmundje apo çrregullimi në trup?

Nëse kjo është ankesa vetëm për shëndetin e fëmijës, kjo nuk është në rregull.Kjo gjendje quhet hyperhidrosis, dhe shpesh është individi vetëm për individin.Megjithatë, në qoftë se kjo nuk ishte tipike për fëmijën tuaj para, dhe u shfaq kohët e fundit, ai i sigurt nuk është shumë e tepruar për preschooler tuaj (ose ndoshta klasën e parë?) Stresi mendor, nëse ajo nuk është subjekt i stresit, nuk vuan nga ndonjë mungesa e ajrit të freskët, dhe të tjera"shtrembërimet" në rrugën e jetës. Nëse është i pranishëm, pëllëmbët lagësht mund të shkaktohet nga kjo. Në ndjekje të dijes nuk mund të harrojmë për pjesën tjetër, dhe në lojëra aktive.

Related Posts